4x70M en 4x50M

zaterdag, 29. juni 2019 - 9:00 tot 17:00

Op zaterdag 29 juni organiseert X Archery Team een 4x70-wedstrijd op het E-veld van Sportpark Kattegat aan de Bredabaan 280 in Wuustwezel.

Volgens het nieuwe systeem van de Handboogliga zijn dit eigenlijk twee wedstrijden: één van 2× 36 pijlen in de voormiddag en één van 2× 36 pijlen in de namiddag.
Schutters kunnen inschrijven voor een halve dag (voor- of namiddag) aan €8 of voor een hele dag aan €15.

De wedstrijd in de voormiddag start om 9u00 en die in de namiddag om 14u00.
Iedere reeks van 36 pijlen telt mee voor de ranking voor deelname aan het Belgisch Kampioenschap.
Voor meer info kan je terecht op de website van de Handboogliga.

Om je in te schrijven klik je hier.
Voor deze wedstrijd gelden de regels van World Archery.

Een ongeluk is gauw gebeurd, zegt men, en helaas kan dit ook tijdens het boogschieten gebeuren. Wij als club zijn via de Handboogliga verzekerd d.m.v. een evenementenverzekering. Wij zijn echter ook verplicht om te vragen dat iedere deelnemende schutter bewijst dat of hij/zij verzekerd is. Ben je via de vereniging aangesloten bij de landelijke federatie, dan zal dat zeker zo zijn. Verder is het ook mogelijk dat je via de club verzekerd bent of dat je jezelf persoonlijk verzekerd hebt. Wij zullen in ieder geval vragen aan iedere schutter die zich op 30 juni aanmeldt dit te bewijzen. Dat kan bijvoorbeeld door je lidkaart van de federatie te tonen of het polisnummer van je club- of persoonlijke verzekering. Kan je dat niet voorleggen, dan zullen we je vragen een document te ondertekenen waarin je verklaart te zijn verzekerd. Ben je niet verzekerd, dan kan je via onze Handboogliga een dagverzekering bekomen voor de prijs van €7,00. Gelieve dit dan ook aan te geven op het inschrijvingsformulier.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar XAT.Wedstrijdcoordinator@gmail.com en Benjamin zal je vragen met plezier beantwoorden.

Het adres:

Sportpark Kattegat,
Bredabaan 280, 2990 Wuustwezel