Provinciaal Kampioenschap Jeugd Lange Afstand

Zaterdag 5 augustus was ons trainingsveld het strijdtoneel voor het Provinciaal Kampioenschap Jeugd Lange Afstand.

Omdat op het Kattegat een risicowedstrijd gespeeld werd in de Beker van Antwerpen Voetbal, kon de wedstrijd niet door gaan op het gebruikelijke Kattegat. Ondanks de beperkte ruimte die we voorhanden hadden, denken wij toch te mogen stellen dat het kampioenschap goed verlopen is. Uiteraard moesten de weergoden, zoals steeds bij onze wedstrijden, weer van zich laten spreken! Een hevige plensbui over de middag, net op het moment dat de laatste gangen van de tweede voorronde bezig waren, zorgde voor een stapel natte scoreformulieren.

We hebben de start van de finaleronden dan maar eventjes uitgesteld, zodat deze onder een stralende zon door konden gaan. Wij zijn de weergoden dan ook dankbaar dat ze zich voor de rest van de dag koest hebben gehouden, zodat we al ons materiaal droog hebben kunnen opbergen.

Ter afsluiting wensen wij nog even alle medaillewinnaars te feliciteren, alsook zij die een persoonlijk record hebben geschoten. Ons terrein heeft daarop misschien toch een positieve invloed gehad, want er zijn maar liefst zes provinciale records gesneuveld!
Verder nog een woordje van dank aan alle deelnemers, alle helpende handen en het Provinciaal Verbond Antwerpen voor de ondersteuning!

De volledige uitslag kunnen jullie hier terugvinden.

PKJ 2017 - Medaillewinnaars - Boogschieten